Klaar met eindeloze zoekopdrachten en hoge wervingskosten?

Bespaar tijd, kosten en energie en krijg per vacature een wachtrij aan sollicitanten door middel van Data Gedreven Recruitment.

Maximaal bereik

Met onze data gedreven strategie bereiken wij iedereen binnen én buiten de arbeidsmarkt.

Social proof

Wij creëren inspirerende en authentieke content die jouw bedrijfscultuur en vacatures in de schijnwerpers zetten.

Optimale kandidaat ervaring

Omdat potentiële kandidaten snel essentiële informatie kunnen vinden en zich kunnen identificeren met jouw bedrijf, zorgt dit voor een efficiënt sollicitatieproces met hogere conversieratio’s.

Onbeperkt aannemen

Wij bieden jou flexibiliteit om zoveel talent aan te nemen als nodig is zonder onverwachte extra kosten.

Wat anderen zeggen

Het resultaat van de aanpak van JobAds was verbluffend.

Het is een uitstekende samenwerking geweest. JobAds neemt de tijd om de opdracht goed voor te bereiden, de uitvoering is creatief en de voortgang wordt gedurende de opdracht helder en goed afgestemd.


Het resultaat van de aanpak van JobAds was verbluffend. In een lastige arbeidsmarkt hebben we veel reacties binnen gekregen voor de functie van ervaren kok, met een ruime keuze aan geschikte kandidaten.


Wij zijn dan ook tevreden over de samenwerking.

Remko -Wispe Horeca
Het werken met JobAds Agency heb ik zeer plezierig en professioneel ervaren.

Het werken met JobAds Agency heb ik zeer plezierig en professioneel ervaren. Jorrit communiceert helder, duidelijk en doelgericht. Na een intake gesprek over onze eisen/wensen heeft Jorrit hier een heel doeltreffende werving en selectie campagne op gemaakt voor de Sociale Media kanalen FB en Instagram.

Door drukte in het bedrijf was het een welkome aanvulling dat Jorrit de contacten met de sollicitanten onderhield en accuraat heft opgevolgd.

Resultaat is dat we er een aantal kandidaten aan hebben overgehouden, die in ons bedrijf passen.

Peter - Van der Velde Interieurmontage

Altijd de perfecte match

Wij geloven in mensen hun competenties, moedwilligheid en passie. Daarom beoordelen wij kandidaten niet op een cv of motivatiebrief en laten we deze in de eerste stappen achter wegen. Dit zorgt er voor dat wij in een krappe arbeidsmarkt snel, efficiënt en objectief screenen en aan goed personeel komen. Het bijkomende resultaat? Intrinsiek gemotiveerde kandidaten die écht voor jou aan de slag willen. 

Wij leveren minimaal 5 gekwalificeerde kandidaten in de eerste 28 dagen, ongeacht de functie of we zoeken op onze kosten verder.

Wij gaan ten alle tijde voor een resultaatgerichte aanpak. Dat betekent dat wanneer je met ons gaat samenwerken, je gegarandeerd kunt rekenen op minimaal 5 gekwalificeerde kandidaten in de eerste maand. Komt een kandidaat de proefperiode niet door? Dan zoeken we kosteloos een extra maand voor je verder. Wel zo eerlijk vinden we zelf.

Een absolute uitblinker in zijn vak die doet wat hij belooft!

Wat mij betreft één van de experts op het gebied van data-gedreven recruitment

Pim - Eigenaar

Klaar om volgende week je eerste gesprekken te voeren?

Dankzij onze aanpak schakelen we snel en creëren wij waarde voor jouw organisatie, terwijl je kunt rekenen op resultaat.

Plan een kennismaking


100% gratis & vrijblijvend